Vlasnik Skymusica među 50 najmoćnijih u šoubiznisu

Već nekoliko godina za redom, Milenko Škarić, osnivač i vlasnik Skymusic grupacije, nalazi se u vrhu Blicove liste 50 najmoćnijih ljudi u šoubiznisu. Škarić se sa prošlogodišnjeg 9. mesta ove godine popeo na 7. mesto liste. Skymusic je lider u oblasti organizacije i scenske produkcije najrazličitijih muzičkih i multimedijalnih događaja. Sky grupa suvlasnik je i vodećih festivala u regionu Exit i Beerfest, a najavljuje i značajne festivalske novitete u 2019.

Proteklu sezonu obeležila je prva regionalna dodela muzičkih priznanja, Music Awards Ceremony (MAC), na kojoj su nastupile najveće muzičke zvezde zemalja iz okruženja. Manifestaciju realizovanu po najvišim svetskim produkcijskim standardima, uživo je prenosilo 5 televizija sa nacionalnom frekvencijom iz regiona. Prvi put na ovim prostorima jedan muzički događaj tih razmera objedinio je live nastupe i TV prenos uživo, a manifestacija je imala i humanitarni karakter.

Skymusic je najavio da će se MAC od sledeće godine proširiti i van granica regiona kao i da će sadržajno biti značajno unapređena.