POGLEDAJTE FOTO GALERIJU

Skymusic na manifestaciji „Prolight & Sound“ u Frankfurtu

Već četvrtu godinu za redom, tim Skymusic Solutions-a učestvuje u produkciji i izgradnji štanda kompanije EUROTRUSS na najvećem sajmu muzičke industrije „Musikmesse“ u Frankfurtu.

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU

Najpopularniji i najmoćniji sint današnjice, u crvenoj boji

Kronos SE ( special edition ) sa potpuno novim izgledom, najmoćniji je workstation današnjice.

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU

Disco opera u Sava Centru

Dvadesetak antologijskih muzičkih hitova izvođača kao što su Aba, Majkl Džekson, Stivi Voneder, izvedeno je pred publikom Sava Centra u potpuno novom ruhu.

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU

Nezaboravni koncerti na 4. Music Week festivalu na Kopaoniku

Spektakularnim nastupima Parnog valjka i Tropico banda u prepunoj sali hotela Grand počeo je drugi vikend Music Week festival na Kopaoniku.

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU

Marija Šerifović: 5 koncerata u nizu u Sava Centru

Do sada je održala tri koncerta u martu, četvrti koji je zakazan za kraj meseca je rasprodat, a zbog ogromnog interesovanja najavljen je i peti sredinom aprila!

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU

Parni valjak, Tropico, Brena i Dženan za vikend na Kopaoniku

Sneg ne prestaje da pada na Kopaoniku, a uz to su najavljena i četiri koncerta u okviru Music Week festivala – sasvim dovoljno za nezaboravan provod!

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU

Prestižni svetski magazin TPi piše o MAC-u

Total Production International (TPi), prestižni svetski magazin specijalizovan za koncertne i festivalske tehnologije i dizajn, posvetio je u svom martovskom izdanju nekoliko strana manifestaciji Music Awards Ceremony.

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU

Sjajani nastupi obeležili prvi vikend Music Week festivala

Spektakularni koncerti Ace Lukasa, Magla benda, Željka Joksimovića i Milice Pavlović obeležili su prvi vikend Music Week festival na Kopaoniku u dvorani hotela „Grand“.