POGLEDAJTE FOTO GALERIJU

Kraljica fada Mariza oduševila Beograd

Kraljica fada, Mariza, u četvrtak, 7. decembra, oduševila je beogradsku publiku koncertom u rasprodatoj velikoj dvorani Sava centra, u koji se, posle nekoliko godina pauze, vratila po šesti put, ovog puta povodom promocije aktuelnog albuma „Mundo“.

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU

Najavljen novogodišnji program u Budvi

U toplom ambijentu „Promenade“ 6. decembra održana je konferencija za medije i zabava povodom predstavljanja zvaničnog programa za doček 2018. godine u Budvi. Najavljen je šaroliki, raskošni program koji je Grad Budva pripremio za sve drage goste, kako na glavnom trgu, tako i u eminentnim budvanskim hotelima.

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU

DTS u Skymusicu

U prostorijama Skymusic centra 28. novembra održana je prezentacija najnovijih proizvoda kompanije DTS, čiji je ekskluzivni zastupnik za domaće tržište naša kompanija. 

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU

Sjaj „Zlatne rukavice“ u Areni

Prestižni međunarodni turnir u boksu „Zlatna rukavica“, koji ove godine slavi 60. rođendan, održan je u Štark areni od 23. do 25. novembra. Na turniru su učestvovali bokseri iz čak 20 zemalja, a finale je pratilo oko 5 000 ljubitelja plemenite veštine uživo je pratilo finalne borbe. 

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU

Luis Fonsi doneo egzotične ritmove u Beograd

Autor planetarnog hita „Despacito“, Luis Fonsi, 24. novembra održao je veliki solistički koncert u Štark areni. Publika je s nestrpljenjem čekala priliku da uživo vidi popularnog pevača, a tokom nastupa topli južnoamerički ritmovi doneli su dah egzotičnog Portorika i u Beograd, bar na jedno veče.

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU

Glamur kompanije „Gorki list“

U prestoničkom klubu „Gotik“ 15. novembra održana je glamurozna zabava kompanije „Gorki list“, kao svojevrstan uvod u kampanju i promovisanje Gurua dobre zabave pod nazivom Gor-chi koji je premijerno predstavljen gostima i javnosti.

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU

Zvonko Bogdan – zvuk nostalgije u Sava Centru

Kralj tamburaške muzike, Zvonko Bogdan, vratio se nakon pauze nastupima koncertom „Ne vredi plakati“, održanom 11. novembra u velikoj sali Sava centra.

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU

Octave One u Novom Sadu

Octave One, jedan od najpoznatijih i najpopularnijih pionira elektronske muzičke scene Detroita, nastupio je u Novom Sadu na događaju „Love & Culture“, u organizaciji Analog Events.