POGLEDAJTE FOTO GALERIJU

Bogojavljenska noć obeležena koncertom Đorđa Balaševića

Četvoročasovni koncert Đorđa Balaševića na Bogojavljensku noć, u prepunom “Spensu”, pred više od 12.000 njegovih sugradjana, nastavak je njegove turneje “Baronov bal”. Razmena pozitivne energije sa publikom, gde su se nizali stari i novi hitovi trajala je neprekidno.

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU

Treći Music Week dovodi najveće zvezde na Kopaonik

Treću godinu zaredom, festival Music Week okuplja najveće regionalne muzičke zvezde, koje će od 8. do 18. marta prirediti nezaboravan provod na omiljenoj zimskoj destinaciji u Srbiji, Kopaoniku.

Nakon što su prošle godine koncerte na Music Week festivalu održali Ceca Ražnatović, Toni Cetinski, Aca Lukas i Tropiko bend, produkcija Skymusic-a u saradnji sa MK Mountain Resortom, trudi se da i ovog puta opravda poverenje posetilaca. 

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU

Veličanstveni doček Nove godine u Budvi

Više od dvadeset hiljada ljudi dočekalo je Novu godinu na glavnom trgu u Budvi, uz koncert kultne ex-jugoslovenske grupe Bijelo dugme i impresivan vatromet tačno u ponoć. Program dočeka Nove 2018. godine u Budvi održan je na Starogradskom trgu i trajao je od petka 29. decembra, do ponedeljka 1. januara.

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU

Čarolija novogodišnjeg dočeka 2018. godine

Ove zime grad Beograd svojim sugrađanima ponudio je šarolik zabavni program tokom prazničnih dana. U nizu sadržaja prestonica je obeležila ulazak u novu godinu.  Ističe se koncertni program koji je bio organizovan 29.12. na savskoj promenadi, kada su nastupali grupa „Orthodox Celts“ i „Ničim izazvan“, kao vid promocije novog gradskog šetališta.

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU

Izako Boars izborili pobedu na Winner of the Future turniru

Future Park, najveći zabavni cyber park u Evropi, održan je od 15. do 24. decembra na Beogradskom sajmu. U okviru sadržaja koje je ovaj zabavni park budućnosti nudio, održan je veliki turnir u Counter Strike-u pod nazivom Winner of the Future, a upravo su i proglašeni pobednici.

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU

Novogodišnji vatromet muzike u Budvi

Sve ljubitelje dobre muzike u Budvi očekuje spektakularan novogodišnji program i sjajna zabava. 29. decembra na Trgu će nastupiti „Hladno pivo“ i „S.A.R.S“, dok će 30. publiku zabavljati miljenici domaće publike, „Bajaga i Instruktori“.

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU

Balašević obradovao sve generacije novom turnejom

Omiljeni vojvođanski kantautor svih generacija ovih prostora, Đorđe Balašević, započeo je svoju turneju Baronov bal koncertima u Osijeku 22.12, potom u Zagrebu 26.12, a s nestrpljenjem se iščekuje i veliki beogradski koncert, zakazan za 30.12. u Štark Areni.

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU

Najpopularniji gejmeri na Future Parku

Za sve ljubitelje dobre zabave, interesantnih VR, AR i kinetic igara, adrenalina koji pruža AirSoft, u petak 15.12. otvoren je Future Park, u hali 4 beogradskog sajma. Do 24.12. posetiocima se pruža mogućnost da iskuse uzbuđenje koje pruža ova cyber igraonica.