POGLEDAJTE FOTO GALERIJU

Otvoren Shoppi Retail Park u Smederevu

U Smederevu je 12. oktobra otvoren Shoppi Retail Park. Objekat pokriva površinu od preko 9000 kvadratnih metara, a svojom lokacijom, širokim asortimanom proizvoda i pristupačnim cenama teži da postane omiljena destinacija za sve potrošače Podunavskog okruga.

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU

“Siemens” obeležio 130 godina poslovanja u Srbiji

Proslavi jubileja u Belexpocentru prisustvovalo je više od 400 zvanica, predstavnika Vlade, poslovnih partnera, klijenata i predstavnika medija. “Ponosni na tradiciju, usmereni na budućnost” je poruka jubileja i pokazatelj kojim će smerom Siemens ići u budućnosti, usmeravajući se na oblast digitalizacije i unapređenju industrije, u Srbiji i na globalnom nivou.

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU

Sting u Beogradu održao koncert pred 15.000. ljudi

Britanska pop zvezda Sting održao je 17. spetembra koncert pred 15.000 ljudi u Kombank Areni, koji su zajedno sa njim pevali velike hitove – „Mad about you“, „If I ever lose my control of you“, „ Englishman in Newyork“. Besprekorni zvuk i odlična energija između benda i publike obeležili su prvu polovinu koncerta Stinga u Beogradu.

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU

iMapp Bucharest 2017

Najveći međunarodni 3D multimedijalni spektakl “iMapp Bucharest 2017” održan je 16. septembra na Constitution trgu gde su najbolji umetnici iz Italije, Mađarske, Rumunije, Kine, Japana i Turske prikazali svoj rad na fasadi Palate rumunskog parlamenta – drugoj po veličini administrativnoj zgradi na svetu pred mnogobrojinom publikom, koja je svojim glasovima odredila pobednika.

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU

Najveća Nike Belgrade 10K trka do sada

Na beogradskom Ušću, u nedelju 17. septembra održana je najveća do sada BELGRADE 10K trka. Ovogodišnja trka okupila je rekordnih 12 hiljada trkača, koji su tradicionalno na Ušću startovali i trasom preko Brankovog mosta, oko Kalemegdana i nazad kroz Novi Beograd istračli zadatu kilometražu.

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU

Završena promocija najmlađih oficira Srbije

Najmlađi oficiri Vojske Srbije svečano su promovisani ispred Doma Narodne skupštine u Beogradu, u prisustvu najvišeg državnog i vojnog rukovodstva. Svečanoj promociji prisustvovao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, kome je predat raport, najviše državno i vojno rukovodstvo, brojni gosti iz zemlje i inostranstva, predstavnici diplomatskog kora, kao i rodbina i prijatelji i brojni građani.

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU

Zatvorene 54. Ljubičevske konjičke igre

Svečanim defileom centralnim gradskim ulicama Požarevca i ovacijama stotina građana iz cele Srbije u petak 1. septembra otvorene su 54. Ljubičevske konjičke igre, a završile su se u nedelju 3. septembra. Otvaranje Igara obeležio je veliki koncert Zdravka Čolića na Trgu oslobođenja, za koji upućeni tvrde da je jedan od najboljih koncerata ikada u Požarevcu.

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU

Zvezde domaće scene na Velikogospojinskim danima u Novom Bečeju

Četvorodnevna manifestacija Velikogospojinski dani u Novom Bečeju sinoć je svečano zatvorena. Jedna od najvoljenijih vojvođanskih svetkovina otvorena je u četvrtak 24. avgusta, da bi se danima ređali tradicionalni događaji – otvaranje Ulice zanatskog piva, etno-bazar, takmičenje u kuvanju riblje čorbe, revija paradnih zaprega, nadmetanje tamburaških orkestara…