POGLEDAJTE FOTO GALERIJU

Legenda, više od jedne decenije

Napravljena kao tenk , SRM serija zvucnika poseduje savremene funkcije kao što su preseti za specifične namene i automatski suspenzor mikrofonije, aktiviraju se jednim dugmetom što vam omogućava optimizaciju performansi za samo nekoliko sekundi.

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU

Neodoljiv dizajn – još lepši zvuk

Za aplikacije koje zahtevanju izuzetnu zvucnu sliku,povećan frekventni odziv, kratku do srednju slušnu distancu ili dugo radno vreme bez zamora, serija monitora The Ones – 8331, 8341 i 8351 – nalazi se u sopstvenoj elitnoj ligi.

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU

Odskočna daska od sobe do stage-a

Na osnovu svog prethodnika, XDJ1000MK2 poboljšava upotrebljivost pomoću unapredjenog pretraživanja i podrške za FLAC i ALAC audio datoteke visoke rezolucije.XDJ1000mk2 nasleđuje veliki jog točak i 7-inčni ekran osetljiv na dodir sa CDJ-2000NXS2, kao i funkcije poput 8 Hot Cues i Kuantize.

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU

Mini LED Wash glava

G-4 Wash je lagan i kompaktan fresnel pokretni reflektor, sa izvrsnim renderovanjem boja i jakim svetlosnim snopom .

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU

Festival 84 među najvećim svetskim zimskim festivalima

Novi član Exitove regionalne porodice stao je u red najmasovnijih zimskih festivala na svetu uz ukupnu posetu od preko 20.000 ljudi. Na mestu gde su 1984. godine održane Zimske olimpijske igre, ponovo je goreo plamen, ovog puta festivalski, koji je legendarni jugoslovenski skijaš Bojan Križaj zapalio originalnom olimpijskom bakljom. 

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU

Završen 3. Music Week Festival

U prepunoj sali hotela “Grand”, Jelena Karleuša je u petak otvorila drugi vikend Music Week festivala i svojim vatrenim nastupom pokazala zašto je jedna od najpopularnijih pevačica ovih prostora.

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU

I ove godine Skymusic je neizostavni deo koncertnih dešavanja u Makedoniji

Početak koncertne sezone u Skoplju u zadnjih nekoliko godina je praktično nezamisliv bez Skymusic-a, kao i cela koncertna sezona u Makedoniji.

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU

Slavni virtuozi oduševili publiku u sarajevskoj Zetri

Luka Šulić i Stjepan Hauser, poznatiji kao 2 Cellos, slavni virtuozi na violončelima, 10. marta su održali koncert u prepunoj dvorani Zetra u Sarajevu. To je bio njihov četvrti koncert u Sarajevu i bio je sastavljen od dva dela – Luka i Stjepan su prvo nastupali sa orkestrom, a u drugom delu su priredili rock spektakl.