Tri spektakla u Areni za samo sedam dana

Koncerti Gorana Bregovića, Ace Pejovića i Huawei Black&White party u Štark Areni u toku jedne nedelje – takvom izazovu može uspešno da se odazove samo Skymusic.

Tehnička produkcija sva tri velika i potpuno različita  događaja u najvećoj koncertnoj dvorani na Balkanu bila je u skladu sa svetskim produkcijskim standardima, zahvaljujući veštinama kreativnih timova Skymusica.

Nesvakidašnji i vrlo zahtevni 360° projekat na koncertu Gorana Bregovića omogućio je mnogo prisniji odnos sa izvođačem u odnosu na klasičnu postavku, a dodatni izazov bio je taj što je na bini bio ceo filharmonijski orkestar. Eaw Anya i Meyer Milo sound Sistem pokazali su se još jednom kao dobitna kombinacija.

Samo nekoliko dana kasnije održan je spektakularni kocert Ace Pejovića, a odmah zatim i žurka za pamćenje koju je za svoje korisnike organizovao Huawei.

Na Huawei Black&White party-ju nastupala su  čuvena imena svetske DJ scene W&W, Paul Van Dyk, Sandy Rivera i Girl Panic, a tehnička produkcija bila je impozantna: sadržaj je prikazivan na 1562 LED panela ukupne površine od 550m2, a emitovanje u tako velikim rezolucijama moguće je samo uz najsavremenije media servere. Skymusic tim opredelio se za Avolites RX8 Infinity.

AFIX  Bina i VIP platforma ukupne površine 720m osvetljene su uz pomoć 880 rasvetnih tela kontrolisanih sa 3 rasvetna pulta: Avolites Expert, High End HOG4, MA Lighting Grand MA. Eurotrus konstrukcija od 1,2km bila je okačena na više od 100 motora nosivosti 1t.