Treći Music Week dovodi najveće zvezde na Kopaonik

Treću godinu zaredom, festival Music Week okuplja najveće regionalne muzičke zvezde, koje će od 8. do 18. marta prirediti nezaboravan provod na omiljenoj zimskoj destinaciji u Srbiji, Kopaoniku.

Nakon što su prošle godine koncerte na Music Week festivalu održali Ceca Ražnatović, Toni Cetinski, Aca Lukas i Tropiko bend, produkcija Skymusic-a u saradnji sa MK Mountain Resortom, trudi se da i ovog puta opravda poverenje posetilaca.

Predstojeći, treći po redu Music Week festival, 8. marta otvoriće pevač Željko Samardžić, čiji nastup će biti prvi u nizu ovogodišnjih pet koncerata koji će biti održani na Kopaoniku. Već sutradan, 9. marta, publici će se pokloniti Saša Matić koji obećava spektakularan provod, dok će 10. marta posetioci imati priliku da uživaju u emotivnim stihovima Gibonnija.

Da će se ovogodišnji festival izdvojiti od svih prethodnih dokazuje i to što su za sam kraj pripremljena dva velika iznenađenja. Poslednje dve večeri, 16. i 17. marta, najavljeni su koncerti iznenađenja, te se imena izvođača i dalje drže u tajnosti.

Ono po čemu se Music Week festival izdvaja je svakako najatraktivnija lokacija tokom zimske sezone, a to je nedvosmisleno Kopaonik. Spoj najpopularnije muzike i prave zimske idile svojstvene ovoj turističkoj destinaciji se nikako ne sme propustiti.

Svi nastupi muzičkih zvezda biće održani u luksuznoj dvorani hotela Grand. Kuriozitet je upravo to što je ovaj jedinstveni prostor hotela Grand, za ovu priliku posebno preuređen i pretvoren u svojevrstan ekskluzivni VIP lounge u kome su najveće zvezde u bliskom kontaktu sa svojom publikom. Zbog toga je atmosfera sa Music week-a ono što se pamti i prepričava.