Spektakl za pamćenje: Više od 300.000 posetilaca na Music Weeku na Ušću

Treće veče Music Week festivala oborilo je sve rekorde posećenosti – 130 hiljada posetilaca okupilo se na Ušću na nastupima najvećih trep i pop zvezda regiona.

Uz posetu od 80.000 prve večeri i 100.000 druge, ukupno je kroz festivalske kapije prvog letnjeg beogradskog Music Weeka prošlo više od 300.000 posetilaca!

Do sada neviđeni spektakl na Ušću okupio je najveće regionalne zvezde popularne muzike, a publika svih generacija pevala je u glas sa izvođačima njihove najveće hitove.

Mlada zvezda Angelina otvorila je treće veče festivala, a nakon nje je na binu stupila trep kraljica regiona, Senida, koja je masu dovela do usijanja. Sjajnim nastupom i koreografijama Sara Jo oduševila je publiku, a posle nje je binom zavladala sjajna Katarina Grujić.

Jedan od vodećih hitmejkera današnjice, Coby, zapalio je masu, a potpom su usledile bosanske mega zvezde Buba Koreli i Džala Brat.

Spektakularni nastup Maje Berović na Music Weeku pamtiće se još dugo, jer se pevačica ziplajnom spustila na binu, a potom je usledio energični nastup do ranih jutarnjih časova.

Iako je ulaz bio besplatan uz skinutu Keep App mobilnu aplikaciju, delovalo je da je čak i Ušće malo da primi sve Beograđane i goste Beograda koji su došli na Music Week.

Popularni festival održava se već 4 godine na Kopaoniku, a ovo je bilo njegovo prvo letnje beogradsko izdanje.

Organizatori Skymusic i BKM ističu da su prezadovoljni fantastičnom atmosferom koja je vladala na Ušću, i kažu da je prvi beogradski Music Week tek početak jedne tradicije koja će se nastaviti u Beogradu i narednih leta.

Music Week je realizovan uz podršku Cebefa i Grada Beograda.