Spektakl kakav do sada nije viđen! Najveće muzičke zvezde u Štark Areni 29. januara

Da li ste spremni za najveći muzički spektakl ikada viđen u ovom delu Evrope? Još nepunih mesec dana ostalo je do manifestacije Music Awards Ceremony (MAC) koja će 29. januara u Štark Areni okupiti najveće zvezde iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije, na prvoj regionalnoj dodeli muzičkih priznanja.

I dok su brojne poznate ličnosti iz celog regiona poput Gorana Bregovića, Sare Jo, Lene Kovačević, makedonskih muzičara Lozana, Panča DNK i mnogih drugih na društvenim mrežama podržale MAC, objavljena su i imena izvođača koji će nastupiti na ceremoniji. Bajaga, Petar Grašo, Željko Joksimović samo su neki od njih.

“Drago mi je da će se prvi put organizovati manifestacija u Beogradu koja će na profesionalan i vrhunski način napraviti jedan muzički presek svega najkvalitetnijeg i najpopularnijeg u celom regionu. Vidimo se na MAC-u da ujedno proslavimo 35 godina sviranja Bajage&Instruktora. Dobro došli!” – rekao je Momčilo Bajagić Bajaga najavljujući svoj nastup na manifestaciji.
Svečana dodela muzičkih priznanja trajaće oko 4 sata, više od 200 VIP ličnosti prošetaće crvenim tepihom, a biće dodeljeno više od 30 priznanja. MAC će direktno prenositi televizije sa nacionalnom frekvencijom iz regiona. Gledaoci iz Srbije i Crne Gore live prenos iz Štark Arene pratiće na TV Prva, a radio S je glavni partner manifestacije.

Na MAC dolazi i velika regionalna zvezda Petar Grašo, koji je tim povodom izjavio:

“Manifestacija MAC i sam koncept manifestacije izuzetno je važan jer stvara širu sliku onoga dobroga što se na muzičkom planu u regiji događa, te sakuplja kvalitetne izvođače koji su obilježili godinu, kako u eteru tako i u punim dvoranama. Radujem se da ću biti dio spektakla”

Jedna od nesumnjivo najvećih regionalnih zvezda, muzičar Željko Joksimović, koji već ima uspeha na najvećim evropskim muzičkim događajima, o svom dolasku na MAC kaže:

“Drago mi je što ću da nastupim na Music Awards Ceremony, jer verujem da je ovakva manifestacija neophodna i značajna za region, kao i za povezivanje regionalne muzičke scene. Siguran sam da će atmosfera i energija biti izvanredne, biće mnogo dobre muzike, produkcija i prateći elementi će biti na vrhunskom nivou, i zato pozivam sve da nam se pridruže u Areni 29. januara. Vidimo se!”

Osim pop numera, publika će na MAC-u imati priliku da čuje i druge žanrove, pa i malo tvrđi zvuk, a za to će se pobrinuti grupa Van Gog, čiji je frontmen Đule najavio dolazak na manifestaciju:

“Čast mi je da najavim da će se grupa Van Gog naći na listi učesnika predviđenih za 29. januar u Štark Areni u organizaciji Skymusic”

Publika iz regiona na MAC-u će imati priliku da vidi i nastup Sergeja Ćetkovića, Karoline Gočeve, i mnogih drugih regionalnih muzičkih zvezda.

MAC će biti produkcijski i televizijski najzahtevniji poduhvat ikada izveden na našim prostorima, organizovan po najvišim svetskim produkcijskim standardima, a iza projekta stoji Skymusic. Upotreba najnovijih audio i video tehnologija, pokretnih ekrana i scenografije, inovativni koncept rasvete, najsavremeniji trendovi koncertne tehničke produkcije – sve ono po čemu Skymusic zauzima lidersku poziciju u regionu, na ceremoniji dodele muzičkih nagrada biće podignuto na najviši nivo.