Prestižni svetski magazin TPi piše o MAC-u

Total Production International (TPi), prestižni svetski magazin specijalizovan za koncertne i festivalske tehnologije i dizajn, posvetio je u svom martovskom izdanju nekoliko strana manifestaciji Music Awards Ceremony.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uz pohvale visokog nivoa produkcije najvećeg regionalnog muzičkog spektakla u organizaciji Skymusica, časopis posebno naglašava pokretne elemente i kinetičke motore koji su korišćeni u okviru scenografskih rešenja u Štark Areni.

Vlasnik Skymusica Milenko Škarić u izjavi za TPi naglasio je da je za potrebe MAC-a korišćeno više od 400 motornih dizalica i 2km truss-a za riging. “Da bismo to uradili, morali smo da napravimo neku vrstu malog ‘truss-grada’ iznad svega” rekao je Škarić.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TPi magazine u svom tekstu ističe da je MAC spektakl predstavio poslednje trendove u koncertnoj tehničkoj produkciji, scenografiji, audio i video tehnologijama, i inovativnom konceptu rasvete.

“Bio je to veliki izazov, i bez sumnje najveći šou koji smo ikada radili. Ponosni smo na to što smo postigli, i ceo tim s nestrpljenjem čeka MAC 2020” zaključio je Škarić.