Počinje 9. po redu Ski Opening Kopaonik

Sve je spremno za Ski Opening Kopaonik  koji startuje sutra, a ove godine biće potpuno drugačiji nego do sada! Otvaranje skijaške sezone obeležiće nastupi poznatih muzičara, kao i jedan potpuno novi prostor za zabavu nakon skijanja. Ski Opening Kopaonik trajaće tokom dva uzastopna vikenda – od 6. do 9. decembra i od 13. do 16. decembra, u organizaciji Skymusic-a, MK Resort-a i Skijališta Srbije.

Tokom prvog vikenda posetioci Kopaonika imaće priliku da uživaju u koncertima velikih muzičkih zvezda, pa će tako 7. decembra pevati Saša Matić, a 8. decembra nastupaće Bajaga i Dejan Petrović Big Bend.

Saša Matić pozvao je svoje obožavaoce kao i ljubitelje skijanja na svoj nastup u velikoj dvorani hotela Grand, koja će posebno za ovu priliku biti pretvorena u veliki party lounge, gde će pevači imati blizak kontakt sa publikom.

Saša Matić: https://www.youtube.com/watch?v=ItKQrJ2R5Lc&feature=youtu.be

“Ja volim da odem na Kopaonik i zimi i leti, a sad mi je posebno drago što 8. decembra sviramo na otvaranju skijaške sezone.” kaže Bajaga i u originalnom stilu poziva ljubitelje dobrog zvuka na otvaranje ski sezone:

Bajaga: https://www.youtube.com/watch?v=g4ly0tZO4o8&feature=youtu.be

Koncerti će biti realizovani u vrhunskoj produkciji, a novina ovogodišnjeg, devetog po redu Ski Opening-a, biće apress ski zona “Zbrda-zdola” u Dolini sportova. U njoj će 8. decembra od 15 – 17h gosti moći da prisustvuju spektaklu za koji je zadužen Dejan Petrović Big band, koji povodom svog koncerta na Kopaoniku kaže:

“Sa uzbuđenjem očekujemo nastup na Kopaoniku, na Ski Openingu. Nesvakidašnji ambijent već najavljuje dobar provod i atmosferu, a mi ćemo se potpruditi da upotpunimo taj doživljaj. A svim posetiocima mogu da obećam jedan super muzički veleslalom”

Dejan Petrović: https://www.youtube.com/watch?v=qKWWOXraeBI&feature=youtu.be

U zoni “Zbrda – zdola” u samom srcu skijališta, tokom cele skijaške sezone nastaviće se koncept besplatnih after ski party-ja, odnosno zabave koja se odvija po zatvaranju staza, uz gostovanja DJ-eva i poznatih muzičkih imena.