Milenko Škarić
CEO & Founder

Osnivač i vlasnik Skymusic Corporation-a, muzikom koju smatra svojom najvećom strašću, bavi se od rane mladosti. Tokom ’90-tih godina svoju gitaru i klavir ostavlja po strani baveći se muzičkom produkcijom. Autor je mnogobrojnih aranžmana za numere regionalnih izvođača. Svoj prvi muzički studio pod imenom ’’Sky Studio’’ otvara 1994. Godine.

Daljim radom i širenjem svojih aktivnosi na polju muzičke i scenske industrije stvara Skymusic, kompaniju koja je i danas jedan od ključnih faktora Sky grupacije.

Po rođenju Beograđanin, po muzičkom opredeljenju roker. Studirao na Ekonomskom fakultetu u Beogradu ali je ekonomiju uspešno primenio u muzičkoj industriji.

Share

Nenad Radić
Generalni direktor

Dvadeset godina u muzičkoj industriji, tačnije od samog početka rada Skymusic-a, kada su celu firmu činila samo dvojica mladih entuzijasta sa željom da budu najbolji.

Upravlja ARD-om, Skymusic-om i Skymusic Centrom.

Pasionirani igrač golfa sa hendikepom 300.

Share

Viktor Trifu – Kiki
Direktor produkcije

Jedan od najznačajnijih dizajnera svetla u regionu. Novosađanin po rođenju, suštini i opredeljenju, Beograđanin zbog posla i porodice.

Sasvim slučajno na Budvanskom festivalu 1994. godine je počeo da se bavi scenskim svetlom. Svoje znanje stekao je radeći 15 godina u Studiu Berar i u projektima realizovanim od strane različitih produkcija, kao i školujući se na Akademiji umetnosti u Novom Sadu.

Radio je na preko 1000 projekata u zemlji i inostranstvu. Sarađivao je sa najvećim balkanskim i svetskim muzičkim  imenima, kreirajući svetlo za najznačajnije koncerte, festivale i turneje u regionu – Zdravko Ćolić, Vlado Georgiev, Sergej Ćetković, Riblja Čorba, Van Gogh, Bajaga i instruktori, Toše Proeski, Severina, Slobodan Trkulja, Željko Joksimović, Stereo MC, Lenny Kravitz, Motorhead, Simply Red, Exit… Istakao se i kao dizajner svetla za pozorišne predstave – Punk opera Dom za vešanje Emira Kusturice, Karmina Burana, Tvrđava Teatar u Smederevu, Hazarski rečnik Tomaža Pandura, Sterijino pozorje 2002 – 2010, filmove i TV emisije (Ja imam talenat, X Factor, Grand Show, kviz Miloner, Najslabija karika…), kao i brojne korporativne, političke i sportske manifestacije. Kreirao je svetlo za projekte od državnog značaja (Paviljon Republike Srbije na Svetskoj izložbi u Šangaju 2010 i u Milanu 2015., i bio tehnički direktor paviljona).

I dalje gradi lični profesionalni izraz i obogaćuje radno iskustvo nadograđujući se na edukaciju koju je nastavio na Departmanu dramskih umetnosti u Novom Sadu,  na doktorskim studijama na katedri za AV medije. Trenutno ima zvanje Docenta  i predaje na predmetima Dizajn svetla za scenu, Dizajn svetla za filmsku i elektronsku kameru, Osnove dizajna svetla i Umetnost svetlopisa.

Od 2012. godine je deo tima Sky korporacije, u oblasti svetla i produkcije.

Ne razume se u fudbal, košarku, vaterpolo, ali o auto trkama zna sve.

Već 5 godina uspešno obavlja najznačajniji posao – Dorin tata.

Share

Milan Cvetinović
Direktor prodaje

Svoj profesionalan muzički put je počeo u tinejdžerskim danima iznajmljujući ozvučenje za kućne i underground žurke po Beogradu i radeći kao DJ. Paralelno sa školovanjem radio je kao tehničko lice po raznim klubovima i ustanovama kulture u Beogradu. U Skymusic korporaciji radi već 12 godina. Počeo je na poslovima prodaje i podrške u sektoru rasvete, a u godinama posle je prošao sve segmente poslovanja u korporaciji: od komercijaliste preko, šefa odeljenja i direktora maloprodaje pa do direktora prodaje i odgovornog za celokupnu prodaju u Srbiji i regionu u kompanijama Skymusic Corporation i ARD.

Share

Marija Nastasijević
Marketing and Communications Director

Rođena u Beogradu, osnovnu i srednju školu završila u Inđiji.

Zbog studija se vraća u Beograd 2000. godine, a svoj prvi posao na mestu zamenika Glavnog i odgovornog urednika TV Košava započinje za vreme apsolventskog staža 2006. godine. Tada ulazi u svet medija, u kom ostaje do danas.

U Adrenalin / Mccann Group prelazi 2007. godine, gde ostaje do 2013. godine, kroz funkcije u sektoru programa, a od 2008. godine u sektoru Marketinga.

Od 2013. do 2015. godine radi kao sponsorship i marketing director na licencnom TV format “X Factor”.

U Skymusic Corporation-u je od 2016. godine.

Share

Miroslav Cakić
Direktor Skymusic Center & Skymusic Store

Odrastao u blokovima Novog Beograda, jedan je od onih „ponosnih starosedelaca“ glavnog grada. Iz želje da nauči što više o muzici, još kao klinac učio je da svira klavir, gitaru, bas gitaru, kontrabas…

Igrom slučaja, tokom studija se na poziv prijatelja zapošljava u Mitros Musicu. Iako bez namere da se zadrži više od par meseci, ostaje čitavih sedam godina. Prošavši sve pozicije od magacionera, prodavca, pa do direktora prodaje, tamo je naučio i zavoleo ovaj posao.

Saradnju sa Skymusic-om počinje 2015. godine kada je otvorio i svoju firmu Music Box, i od tada zajedno osvajaju nove ciljeve. Uz veliku podršku Sky grupacije otvara prodavnicu na voljenom Novom Beogradu, Skymusic Store.

Share

Ksenija Morić-Tripić
Direktor / Skymusic Corporation

Beogradjanka, rodjena 17. avgusta 1980.

Završila je Gimnaziju i dve godine Pravnog fakulteta. Već tada je radila i shvatila da pravo nije njeno opredeljenje. Kasnije, diplomirala je Menadžment u uslužnom biznisu. 11 godina je igrala balet i dugo se rekreativno se bavila sportom. Svoju poslovnu karijeru otpočela 2000. godine u kompaniji 063 Mobtel Srbija.

Dalje radno iskustvo gradila je kroz N&N Commerce, VIP Mobile, TeleDirekt i Tehnomaniju.

Ima skoro punih 18 godina iskustva u direktnoj i aktivnoj prodaji, pregovaranju, akviziciji, mentorstvu, PR-u, a preko 10 godina u obukama, rukovođenju timova, organizaciji posla i procesima rada. Briga o kompaniji, agilnost u poslu, nastojanje da sebe konstantno dopunjuje znanjem, a saradnike svojim iskustvom, novim idejama i energijom, jedna su od njenih primarnih misija.

Od 2018. je deo našeg Menadžment tima.

”Stav, pozitvna energija, optimizam i dobra volja su pola završenog posla”
Obožava putovanja, dobre knjige, psihologiju, fitness i muziku… Predana prijateljima i poslu, uživa u svakom trenutku života, a najviše u ulozi Filipove mame.

Share

Novak Pantović Panta
Production Manager

Rođen u Sjenici 01.03.1967. godine. U rentalu radi od 1989. godine konstantno. Od toga 21 godinu sa uspehom na čelu rental kompanija Megaton i Skymusic. Od brojnih  projekata na kojima je učestvovao, izdvaja: festivale Beoviziju, Budvanski festival, Exit festival, Belgrade Beer Fest, koncerte Zdravka Čolića , Robbie Williams na Ušću u Beogradu, Svetlane Ražnatović, Ace Lukasa na Stadionu Crvene Zvezde.

Share

Vlade Paunović Paun
Production Manager

Rođen 1976. godine u Alkmaru, Holadnija. Poseduje višegodišnje radno iskustvo sa radom na monitiranju truss-a, bine i binske opreme, scenografije, video i led ekrana.

Aktivno učestvuje na projektovanju i pozicioniranju truss-a, riging tačaka, video produkciji, organizaciji transporta opreme i zaposlenih.

Festivali na kojima usavršava svoje veštine iz sezone u sezonu: Exit, See Dance, Ultra, Beer Fest, Lake fest, Jelen tour, Sonica, Sunčane Skale, Devet itd.

Vodeći formati i TV projekti koji ga oblikuju u TV produkciji: Ja imam talenat, Veliki Brat, Pinkove zvezdice, X-Factor itd.

Poslovne promocije: Banka Intesa, Coca Cola, Societe Generale Bank itd.

Sportski događaji: Dejvis Cup, Vaterpolo (Evropsko prvenstvo) itd.

Montaža trussa i led ekrana na raznim stranim i domaćim koncertima kao što su: Robbie Williams, Jenifer Lopez, Enrique Iglesias, Carlo Santana, John Newman, White Snake, David Guetta, G´n´R, Iron Maiden, Simply Red, Lenny Kravitz, Motorhead, Van Gogh, Toše Proeski, Severina, Slobodan Trkulja, Željko Joksimović, mnogobrojni koncerti ispred Skupštine Republike Srbije i na gradskom Trgu u Beogradu za doček Nove godine.

Montaža trussa i led ekrana za potrebe političkih/promotivnih kampanja u Srbiji, Makedoniji i Republici Srpskoj.

Montaža trussa i led ekrana na  mnogobrojnim sajmovima tehnike, turizma, sajmu automobila u Srbiji i širom Evrope.

Share

Radomir Papović
Project Manager

Dugogodišnji residend DJ renomiranih klubova i diskoteka u regionu ulazi u jedinstveni svet organizacije festivala i muzičkih događaja pristupajući 2005. godine ekipi jedinstvenog EXIT festivala

Tokom godina radio je na mnogobrojim projektima u zemlji i inostanstvu. Učestvovao je u pokretanju i vođenju velikih i malih projekata kao i na razvijanu tržišta elektronske muzike kod nas i u regionu.

Kao Production manager učestvovao je u produkciji i realizaciji nekih od najvećih muzičkih događaja svetskih zveda kao što su Amy Winahouse, Iron Maiden, Moby, Faithelss, Green Day, Chemical Brothers, Billy Idol, Whitesnake, Ozzy Ozborn, Faith No More, David Guetta, The Prodigy. Ali i velikih festivala poput EXIT Festival, Sea Dance Festival, Belgrade Calling, Ohrid Calling, Refresh Festival.

Poslednjih par godina svoje polje delovanja širi i izvan produkcijskih okvira te počinje da se bavi Projektnom Organizacijom i realizacijom projekata i manifestacija vodeći ih od ideje i postavljanja projekta preko formiranja i vođenja timova do realizacije.

Share

Darko Flego
Project & Production Manager

U poslednjih 15-tak godina rukovodio celokupnom produkcijom EXIT Main stage-a i celog festivala, producirao Belgrade Calling serijal, koncerte Madonne, RHCP, Robie Williamsa, Depeche Mode, The Chemical Brothers, Gibonnija, Zdravka Čolića, Svetlane Ražnatović Cece, festivala Warriors Dance, mnoštva koncerata u Beogradskoj Areni, velikih novogodišnjih koncerata, preko produkcije konferencija i festivala poput Share, Resonate, Cinema City, do vođenja korporativnih projekata za Converse, NIS, JTI, BIG tržni centar, Comtrade.

U inostranstvu je producirao festivale Spirit of Burgas u Bugarskoj, Revolution u Rumuniji, Sea Dance u Crnoj Gori, GEM u Gruziji, kao i konferencije Share (Liban) i Republika (Hrvatska), REHESACO (Rumunija).

Glavna želja mu je potpuni razvoj koncepta produkcije – 360 stepeni, koja podrazumeva punu realizacionu i produkcionu uslugu.

Redovno prati i podržava Liverpool FC, Ronnie O’Sullivana, McLaren.
Trudi se da nađe što više vremena za Viktora i Roberta, a Jani duguje večnu zahvalnost na razumevanju i podršci.

Share

Slave Celevski
System designer/ Production Manager

Počeo sa radom 1999. na Radio Pančevu.

Od 2005. radi kao asistent/snimatelj u studiju Kamarad Gorana Bregovića

Od 2006. do 2009. radi kao inžinjer zvuka  na koncertima Gorana Bregovića u zemlji i inostranstvu.

Od 2009. do 2016. radi za produkcijsku kuću Emotion na projektima Operacija Trijumf, Veliki Brat, Tvoje lice zvući poznato i druge.

Takođe u tom periodu radio za različite rental kompanije kao monitoring inžinjer i kao sistem dizajner. Od poznatijih su bili: Sting, Andrea Bocelli, Roxette i drugi.

Danas, osim na poziciji sistem dizajnera u kompaniji Skymusic,  radi i kao producent na koncertima Orkestra Bobana Markovića, kako u našoj zemlji tako i u inostranstvu.

Share

Miško Karadžoski
Skymusic Makedonija / Production Manager

Dugogodišnji saradnik, a odnedavno i deo tima Sky Corporation-a.

Rođen 1975. godine u Skoplju. Studirao Građevinski fakultet, a karijeru u muzičkom biznisu započeo 1998. godine u Avalon Produkciji.

U svojoj dugogodišnjoj karijeri radio je kao predstavnik promotera i menadžer za produkciju na nekim od najvećih koncerata na Balkanu sa internacionalnim muzičkim zvezdama kao što su Iron Maiden, Lenny Kravitz, Amy Winehouse, Bob Dylan, Green Day, Morrissey, The Prodigy, Enrique Iglesias, David Guetta, Ozzy Osbourne, Jessie J, Moby, One Republic, Faithless, Billy Idol… kao i sa najvećim muzičkim zvezdama sa teritorije bivše Jugoslavije – Zdravko Čolić, Đorđe Balašević, Gibonni, Severina, Bajaga i Instruktori, Prljavo Kazalište…  i njegov, kako on sam kaže, najdraži projekat u dosadašnjoj karijeri – turneja pod nazivom „30th Anniwersar tour“  najveće i najznačajnije Makedonske muzičke grupe LEB I SOL na kojoj je radio kao tour i production manager.

Pored njegovog rada u koncertnom delu muzičkog biznisa bio je i deo izvršne produkcije na preko 40 muzičkih albuma najvećih Makedonskih zvezdi – Leb i Sol, Toše Proeski, Karolina Gočeva, Area…

O sebi kaže da je najbolji kuvar koga je upoznao, nešto što potvrdjuju svi oni koji su probali njegove kulinarske čarolije.

Share

Ivan Ferdić
Stage & Production Manager

Rođen 1983. Godine u Beogradu.

Svoj put u koncertnoj industruiji počinje sasvim slučajno , kao stagehand na koncertu Metalike u Beogradu. Dotadašnji hobi ,da redovno posećuje koncerte, menja za ulogu iza bine, prvo kao stagehand, zatim kao audio tehničar  i na kraju kao stage manager i deo produkcijskog tima na većini velikih koncerata i festivala u zemlji i regionu.

Od projekata su mu omiljeni Exit Festval  , Warriors Dance i Beogradski Beer Fest .

U slobodno vreme prati sportska dešavanja i veliki je navijač fudbalskog kluba Arsenal.

Share

Nikola Marković
Production Manager

Rođen 1989.godine u porodici kolubarskih rudara. Muzikom je počeo da se bavi tokom svojih srednjoškolskih dana, gajeći ljubav prema alternativnom roku.

Znanje o muzici kasnije prenosi na koncertno svetlo.

U Sky Solutions  dolazi 2012. godine, gde počinje da radi kao dizajner svetla. Svojim radom i zalaganjem napreduje na poziciju Prodaction mananger-a sektora light koju i sada obavlja.

Najveće poslovne uspehe vezuje za festival Exit, Beer Fest, Love Fest, kao i za brojne TV emisije (Pinkove Zvezde, Pinkove Zvezdice, Društvena mreža, Više od igre).
Posebno je ponosan na svoj rad na koncertu Tropico bend-a u Kombank Areni 2016. godine.

Iz hobija i dalje svira gitaru i bas gitaru, stvarajući svoja dela.

Share

Jelena Dobrivojević
Operations manager / Rental Department

Rođena  4.maja 1988. godine  u Smederevskoj Palanci.  Po završetku gimnazije u Smederevskoj Palanci, upisuje RB College – smer računovodstvo i revizija. U isto vreme studira i radi.

Prve poslovne korake napravila je u projektnom birou „Dekoros „.

Po završetku studija dobija poslovnu ponudu od  “ SKYMUSIC CORPORATION “ , gde počinje da radi na poziciji Office Manager-a.

Svojim radom i zalaganjem napreduje na poziciju Operations manager-a sektora SKY SOLUTIONS,  koju i danas obavlja. Aktivno je učestvovala u implementaciji ISO Standarda kvaliteta 9001 : 2008 sektora SKY SOLUTIONS.

U sektoru SKY SOLUTIONS je zadužena za javne nabavke, logistiku i finansije. Govori engleski i francuski jezik. Pohađala je kurseve računovodstva, excel-a, kao i kurseve i seminare  iz oblasti javnih nabavki.

Snalažljiva je osoba, ambiciozna i uporna.

Poslovni moto joj je: “ Zavrsi započeto i uradi najbolje što možeš!“

Share

Igor Benjocki
Sales Manager / Skymusic Center

Rođen 1985. u Kikindi, svoje putovanje u muzici počinje već u osnovnoj školi, kad sa 13 godina osniva svoj prvi bend. Pored škole, neprestano udara u bubnjeve, kao i u sve ostalo što na bilo koji način liči na udaraljke.

Odrastao uz ploče, kasete i glasnu muziku, jednostavno nije mogao da izbegne ljubav prema audio-video uređajima i muzičkim instrumentima.

Audiofil, ljubitelj prirode i životinja…

Share

Aleksandra Vojinović
Financial & Bookkeeping Assistant

Završila Prvu ekonomsku školu u Beogradu, a nakon toga Višu poslovnu školu u Beogradu. Od  samog početka radnog staža ulazi u muzičke vode, radila je u finansijama i veleprodaji muzičke diskografije, a potom i u poslovima muzičke produkcije i organizacije. U Skymusic korporaciji zaposlena je od 2007. godine, i trenutno  među zaposlenima sa najdužim stažom u kompaniji . Uporna, istrajna  i lojalna korporativu, koji za nju često iz šale voli da kaže da je ‘’nesalomivi čuvar firminog kapitala’’.

Ponosna mama dvoje dece, ćerke i sina.

Share

Danijela Komatina
Robni knjigovođa

Energična Prijepoljka vedrog duha nakon završene srednje ekonomske škole, smer-ekonomski tehničar i Više poslovne škole za Finansije,računovodstvo i bankarstvo beleži višegodišnje iskustvo u ovoj oblasti. Ali kao što i sama kaže tek u Skymusic-u je stekla svo potrebno znanje i veštine kako bi postala stručnjak na tom polju. Veoma komunikativna, vedrog duha uvek je spremna da pomogne svojim kolegama i da odgovori na svako pitanje. Poslovni moto joj je: “Što možeš danas, ne ostavljaj za sutra” I toga se čvrsto pridržava.

Ponosna je majka dva sina Slobodana i Alekse.

Share

Mladen Vujović
Komercijalista u prodaji

Rođen u Beogradu i detinjstvo proveo na Vračaru, gde je išao u osnovnu školu Sava Kovačević, završio VI Beogradsku gimnaziju, te studirao Građevinski Fakultet (nije završio studije sticajem životnih okolnosti, stigao do 4 godine).
U Skymusic Corporation-u je već punih 9 godina gde trenutno radi kao komercijalista u veleprodaji. Svira ritam gitaru u nekoliko eminentnih underground i r’n’r band-ova, sa kojima je imao stotine koncerata što po Srbiji i regionu, Evropi i izdao desetak zvaničnih CD/LP izdanja.
Porodično stanje, oženjen, ima ćerku Ljubicu.

Share

Margareta Perišić
Office Manager

Rođena u Beogradu, odrasla u Aranđelovcu, Vaga u horoskopu.

U marketinškim vodama je aktivno poslednjih 7 godina. Radila u marketinškoj agenciji PROFILE kao office manager i lični asistent direktora. Aktivno učestvovala u realizaciji projekata, događaja, koncerata.

Komuniktivna, radoznala, spremna sam da se suočim sa raznim izazovima.

Voli putovanja, prirodu i knjige a od muzike: Stinga, U2, Matchbox Twenty .

Veruje da svaki dan nam donosi novu lekciju, ma koliko ona mala bila, to je još jedna savladana lekcija.

Share

Kristina Stamenković
Marketing Manager

Rodjena je Lazarevčanka, 14. juna 1988. godine. Od detinjstva je imala priliku da prati proces iza kamera i bude u toku svih beogradskih dešavanja na temu filma, televizije i pozorišta. Odlučuje se da će njen poziv biti produkcija, pa upisuje Akademiju Umetnosti u Beogradu, a nakon toga i master studije.

Svoje profesionalno iskustvo stiče radeći u organizaciji  pozorišnih festivala, predstava, tv serija, a nakon toga  filmova i reklama. U Sky Corporation-u  radi u marketingu, a ljubav prema muzici je još uvek prisutna, dok svira klavir i svoje znanje prenosi ćerki Mini.

Share

Maja Margetić
Menadžer sektora spoljne trgovine

Poreklom i mentalitetom Bokeljka, završila Ekonomski fakultet u Beogradu, ima višegodisnje iskustvo u spoljnoj trgovini.

Deset godina  bila vlasnik agencije za administrativne poslove.  Sky Corporation smatra odličnim kolektivom.

U slobodno vreme uređuje baštu, a obožava saunu.

Share

Dimitrije Žugić
Architect

Rođen 26. juna 1992. godine, u Beogradu. Detinjstvo i odrastanje je proveo u novobeogradskim blokovima. Interesovanje za arhitekturu pokazuje još od detinjstva, igrajući se i gradeći razne objekte sa Lego kockama. U osnovnoj školi svoje interesovanje pokazuje na tehničkom obrazovanju, dok je crtao geometrijska tela.

Vedrog je duha, uvek spreman za šalu i razonodu. Uživa u društvu, razgovoru i izlascima.

Završio je Desetu beogradsku gimnaziju, upisuje Arhitektonski fakultet u Beogradu 2011. godine. Nakon osnovnih, upisuje i master studije, koje takođe završava u roku sa prosekom 9,29.

Godinu dana je radio u firmi za projektovanje profesionalnih kuhinja, sve dok jednog dana nije dobio pravi i istinski poziv da radi u Sky Corporation timu. U Sky-u radi na dizajnu i izgledu bina za razna dešavanja i manifestacije, sajamskih štandova, projektovanja enterijera i 3D modelovanja.

Od malih nogu veliki navijač Crvene Zvezde, na čije utakmice ide i dalje redovno, kao i veliki ljubitelj AS Rome.

Životni i profesionalni moto: ,,Manje je više”.

Share

Marina Jočović
Web administrator and Graphic designer

Još od srednjoškolskih dana, gaji ljubav prema fotografiji i Photoshop-u. Završila je Visoku školu elektrotehnike i računarstva, smer Elektronsko poslovanje.

Ima talenat i sposobnost da brzo razume složene zahteve i dođe do jednostavnih i logičnih rešenja klijenata. Radoznala, kreativna i komunikativna, ima snažan smisao za detalje. Na ličnom nivou, spremna je da preuzme nove izazove, kako bi unapredila svoje znanje u oblasti grafičkog dizajna i web dizajna.

U Sky Comm-u, njen zadatak je održavanje web sajtova firme i klijenata, vođenje društvenih mreža i grafički dizajn.

Veliki je ljubitelj knjiga, muzike i kafe.

Share

Maja Jovanović
Glavni i odgovorni urednik 24SATA

Rođena i odrasla u srcu Beograda, a ljubav prema novinarstvu gaji još od školskih dana. Karijeru počinje da gradi na poslednjoj godini studija kada je postala deo dnevnih novina Press. Pre dolaska u Sky Comm Group radila je u Adria Media Group.

Veruje da novinarstvo nije profesija već stil života.

Share

Miloš Subotić
Marketing Manager & Graphic designer / Skymusic Center

Rođen 1986. godine i detinjstvo je proveo na „livadama“ Novog Beograda. Imao sreće da odrasta uz dva starija brata koji su mu usadili osećaj za dobru i kvalitetnu muziku.

Strast prema fotografiji i grafičkom dizajnu. Tako da nije bilo iznenađenje kada je pošao njihovim stopama i odlučio da da svoj doprinos na ovom polju.

Inače dugo godina radio iz udobne fotelje svog doma kao Freelancer, uglavnom poslove vezane za grafički dizajn, sada u udobnoj fotelji Skymusic centra radi kao Marketing menadžer & Grafički dizajner, gde je pronašao idealni balans lepog i korisnog. Još jedna Vaga u kompaniji.

Voli sport, muziku, fotografiju, prirodu i „sve što vole mladi“.

Veliki fan Star Wars triologije… sto bi on rekao: „ May the force be with you, always “ .

Share

Marko Malešević
Light & Set Designer

Rodjen u Boru 1980. godine gde završava osnovnu i srednju školu.

1999. godine seli se u Novi Sad gde upisuje Fakultet Tehničkih Nauka.

Tokom studija 2002. godine postaje član ekipe Studio Berar i prolazi sve pozicije od tehničara rasvete, sistem inženjera pa do operatera, programera i dizajnera svetla.

U medjuvremenu završava fakultet i dobija zvanje Mastera inženjera zaštite životne sredine i zaštite na radu.

Kao dizajner svetla saradjivao je sa najvećim muzičkim izvodjačima u zemlji i inostranstvu i učestvovao u pripremi i realizaciji brojnih muzičkih koncerata, festivala, korporativnih, sportskih i ostalih dogadjaja.

Od februara 2018. godine radi u Skymusic-u na poziciji dizajnera rasvete i nastavlja svoje profesionalno usavršavanje.

Oženjen je i tata je Teodore i Dušana.

Share

Daniela Jambor
Category Specialist

Rođena 13.11.1979. u Novom Sadu. Đak Karlovačke gimnazije, diplomirani  profesor ruskog jezika i književnosti.

2008. ulazi u svet tehnike i radi sa renomiranim svetskim brendovima u oblasti bele tehnike, malih kućnih aparata i mobilnih telefona u velikim kompanijama poput  CBT, Roaming Electronics, Tehnomanija, na poziciji Product Manager.

Član Skymusic Corporation-a postaje 2018. na poziciji Category Specialist  za komercijalnu  elektroniku.

Ljubitelj muzike, umetnosti, knjiga, životinja, putovanja.

Share

Miloš Tasić
Account Manager

Rodjen 5.3.1983. u Beogradu. Završio je Četvrtu beogradsku gimnaziju, a nakon toga diplomirao je na Fakultetu za poslovne studije.

Svoj poslovni put započinje u kompaniji Farmalogist u sektoru marketinga. Značajno poslovno iskustvo stiče u kompaniji Tehnomanija u sektoru korporativne prodaje gde provodi 5 godina.

Član Skymusic Corporation-a postaje 2018. na poziciji Account manager-a za komercijalnu elektroniku.

Voli sport, prirodu, ali najviše da posećuje Zvezdine utakmice.

Ponosni je otac Jane i Lene.

Share

Nemanja Subotić
Salesmen in the guitar sector / Skymusic Center

Rođen i odrastao u Zemunu i Novom Beogradu. Od malena ispoljava ljubav prema umetnosti, posebno muzici i fotografiji, za šta se i školovao.

Tokom godina sviranja u nekoliko muzičkih grupa, stekao iskustvo sa instrumentima i opremom, na bini i u studiju.

Poslednjih nekoliko godina radi u prodavnicama muzičkih instrumenata.

 

 

Share

Vuk Babić
Prodavac u sektoru klavijatura i studijske opreme

Rođen 1987. godine u Beogradu. U susretu sa klasičnom klavirskom muzikom, već tokom ranog detinjstva ulazi u svet muzike, od tada nastavlja neprestano da bruši svoje sviračke veštine i širi muzičke vidike, samostalno kao pijanista i kroz saradnju sa raznim muzičarima

Nakon završenog smera „Audio i video tehnologije“, na „Visokoj školi elektrotehike i računarstva“, svoja novostečena interesovanja prema filmu, vizuelnoj umetnosti, kao i auditornoj umetnosti i muzičkoj produkciji, stremi da objedini baveći se frilenserski dizajnom zvuka, video produkcijom, kao i muzičkom produkcijom.

Član Skymusic tima postaje 2018. godine, kao prodavac u sektoru klavijatura, studijske i DJ opreme.

Uz dignuta jedra na reci, leti traga za dobrim vetrom. Sa daskom na planini, zimi za valjanim snegom.

 

Share

Danica Manojlović
Category Specialist

Jedina kod nas sa nagradom IT AWARD za najuspešniju ženu u IT industriji u Srbiji. Finalista MCV Award svetske nagrade za najuspešniju kampanju u gejmingu. U IT industriji od prvog PC 286 računara i prvi distributer igara (IMTEL). Direktor prodaje i nabavke zaslužna za dolazak bitnih brendova u Srbiju ali i razvoj Logitech-a (Computer Land/Iris Mega).

Product manager sa konstantnim uspesima i povećanjima prometa, zaljubljenik u slušalice i gejming (Gigatron). Plavuša koja je progurala Sony PS plavu boju na police u radnjama kao PM za Sony PS i periferije (Roaming Electronic).

Direktor prve gejming televizije (Bit TV), blogerka (Indijanka Danka), kolumnista (Ova mama je gejmer na www.informer.rs), autor i voditelj prve emisije o igrama kod nas (CD Byte TV Plitika).

Pokušava svim snagama da organizuje gejming sekcije u školama. Konsultant bitnih kompanija u zemlji i regionu.

Kako nikada ne miruje, priprema mnoga iznenađenja.

Share

Tanja Tošić
Sales operation coordinator

Rođena 25.02.1980. godine.

Svoje radno iskustvo započinje u 14. godini. Nakon završene XII Beogradske gimnazije upisuje Filološki fakultet, zatim Višu poslovnu i na kraju Višu turističku školu. U toku studija, tražeći sebe, oprobala se na najrazličitijim poslovima gde je prvo ozbiljno zaduženje dobila na mestu šefa predstavništva Novosadske firme Flash Commerce. Sledi posao komercijaliste u Turističkoj agenciji Monix, digitalna obrada fotografija u specijalizovanom Photo studiju itd.

Najveće poslovno iskustvo stiče u Tehnomaniji, gde u periodu od 6 godina, između ostalih zaduženja, u okviru Corporate sektora obavlja poslove Komercijaliste veleprodaje i Koordinatora za prodaju sindikalnim organizacijama.

Član Skymusic Corporation-a postaje u maju 2018. godine na poziciji – Sales operation coordinator.

Voli sport, duge šetnje u prirodi, muziku, a najbolje se opušta uz dobru knjigu.

Vredna, uporna, maksimalno posvećena poslu i ponosna mama jedne Teodore.

Ja to ne mogu, ništa nije postiglo! Pokušaću, stvara cuda!

 

Share

Irena Jerković
PR Manager

Nakon završetka Fakulteta političkih nauka radila je kao novinarka, urednica i voditeljka na TV Avala i TV RTS, u informativnom programu i emisijama obrazovnog karaktera. Kasnije se posvetila PR-u i komunikacijama u Povereniku za zaštitu ravnopravnosti, Tehnomaniji, kao i na brojnim projektima iz oblasti kulture, muzike, filma.

Novobeograđanka koja obožava reku, sport, životinje i druženje. Dane provodi na biciklu ili rolerima, aktivno se bavi planinarenjem, voli prirodu i divljinu, ali ništa manje i beogradski noćni život i muzičke festivale, koje posećuje sa istim žarom od tinejdžerskih dana. Svaki slobodni trenutak koristi za putovanja, i piše putopise o destinacijama koje obilazi.

U Skymusic Corporation-u je od 2018. a zadužena je za odnose s javnošću i komunikaciju sa medijima.

 

Share