No Sleep: novi festival u organizaciji EXIT-a

Već u prvoj godini održavanja, No Sleep Festival je prevazišao sva očekivanja! Novi festivalski format u organizaciji EXIT tima održan je na 12 lokacija širom Beograda, uz nastupe preko 100 izvođača, među kojima su Fatboy Slim, Nina Kraviz, Cassius, Lee Burridge, DJ Tennis, Marcel Fengler, Dax J, I Hate Models, Aleksi Perälä, Francois X, Molly, Olof Dreijer, Randomer, Black Merlin, Agnes Aves, Philip Berg i mnogi drugi.
Skymusic je nezaobilazni deo svakog EXIT projekta, pa je tako svoja inovativna rešenja primenio i na ovom festivalu, demonstrirajući još jednom svoju lidersku poziciju u oblasti tehničke produkcije.

Na No Sleep festivalu korišćena je dobro poznata kraljica zvuka 21. veka, EAW Anya, prvi adaptivan zvučni sistem koji samostalno skenira prostor i potom raspoređuje snagu i frekvencije bez neželjenih kompromisa. Uz audio sistem korišćeni su i neverovatni EAW SB2001 sub-vuferi koji su svojim 21” driverima osigurali nezaboravni provod na densfloru.

Metalna sova, prepoznatljivi No Sleep simbol, bila je zaštitni znak scenografije u Velikom Hangaru, a specijalno za ovu priliku njena krila „oživelo“ je 320 LED panela. LED tube, nezaobilazni detalji svake moderne scenografije, pratili su linije bine, a korišćeni su i RGB laseri najnovije generacije, sa sočivima koja izlaze iz očiju sove.

Na festivalu je korišćena SGM i DTS rasveta, a za njenu kontrolu Avolites Arena, što je prvi izbor Stivena Abisa, poznatog dizajnera svetla Fat Boy Slim-a. Za savršen monitoring DJ-evima je obezbeđen L’Acoustic Kara Modular line source sistem sa L’Acoustic SB28 Subwooferima, koji su sastavni deo Skymusic ponude, uz više od 10 kompleta iz Pioneer Nexus serije.

U kombinaciji Eurotruss i Afix konstrukcije SKY is the limit! Skymusic tim realizuje svaku ideju i posebni zahtev klijenta.