Видео кит со дигитален стерео кондензаторски микрофон

Дигитален стерео кондензаторски микрофон за мобилни телефони, премиум класа.

Пакетот вклучува Manfrotto PIXI Tripod, држач за телефон и микрофонски држач, USB-C кабел, што ги прави подготвен за теренско аудио и видео снимање.
Бесплатните ShurePlus MOTIV аудио и видео апликации овозможуваат контрола на снимањето и можност за делење на содржината во повеќе формати.

https://www.skymusiccenter.com/ozvucenje/mikrofoni/vokalni/kondenzatorski/shure-mv88-video-kit.html