POGLEDAJTE FOTO GALERIJU

Music Week фестивал: најпопуларните изведувачи од регионот едвај чекаат да настапат на Ушќе

Повеќе од 15 најголеми домашни и регионални музички ѕвезди ќе настапат од 23 до 25 август на Ушќе, а влезот ќе биде бесплатен.

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU

ПРОДУКЦИЈА / SKYMUSIC ПРОДУКЦИЈА

Завршен ЕГЗИТ: Соборен рекордот од 200.000 посетители

Деветнаесеттото по ред, и според мислењето на публиката и бројни изведувачи, досега најдобро издание на Егзит фестивалот, утринава е завршено.

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU

3 ден ЕГЗИТ: Greta Van Fleet, Solomun

Традиционално најпосетениот ден на Егзит, сабота, овој пат го достигна сопствениот рекорд – 53 000 посетители уживаа на Петроварадинската тврдина во третата фестивалска вечер.

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU

Петок на ЕГЗИТ: The Chainsmokers, Партибрејкерс, Paul Kalkbrenner

Во текот на тринаесетте часа програма на 40 бини на Петроварадинската тврдина, во рамките на втората вечер на Егзит фестивалот, секој можеше да најде катче за себе.

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU

THE CURE го отворија 19 Егзит фестивал

Многумина го чекаа со години, некои дури и со децении во Србија.

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU

Најголемите регионални ѕвезди на летното издание на Music Week фестивалот на Ушќе

Белградското издание на фестивалот кој веќе неколку години се одржува на Копаоник, ќе ги собере најпопуларните изведувачи, а влезот ќе биде бесплатен со мобилната апликација, која наскоро ќе ѝ биде претставена на јавноста.

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU

Почнува ЕГЗИТ 2019

Сè е подготвено за настанот на годината во регионот!

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU

Повеќе од 120 бесплатни концерти за пет дена на четири бини

Од оваа година Beer Fest станува дел од новата фестивалска платформа CLOUD Festivals, која ќе обедини три фестивали на Ушќе.