Rent a Piano

Вие одлучувате кој тип на електричен клавир ви одговара од нашиот асортиман, а ние ви нудиме можност за изнајмување за  19, 29, 35 или 39€ месечно. Доколку во рок од најмногу три месеци сфатите дека ви се допаѓа инструментот, и посакате да го купите, ние ја намалуваме цената на клавирот за веќе платените трошоци за изнајмување. А доколку не ви одговара, вратетете ни го инструментот, и ние ви го враќаме депозитот.

https://www.skymusiccenter.com/klavijature/elektricni-klaviri.html