Професионален сталак за две клавијатури

K&M Spider PRO 18860 сталак за две клавијатури содржи два пара носачи со можност за додавање уште еден за трета клавијатура.

Горниот носач е под агол од 15°, додека долниот е потполно рамен. Максималното оптоварување по носач е 35 кг. На врвот од сталакот се наоѓа навој 3/8″-5/8″ за монтирање држач за микрофон или држач за таблет или лаптоп. Овој модел е достапен во сива и црна боја, а сега и во црвена.

https://www.skymusiccenter.com/klavijature/pribor-i-oprema/stalci-za-klavijature/k-m-spider-pro-red.html