Truss и бина


Една од основните предности на Skymusic продукцијата претставува можноста за поставување на бина и кровни конструкции во скоро сите димензии кои outdoor индустријата за настани ги познава. Skymusic е ексклузивен дистрибутер на компанијата Eurotruss, специјализирана за изработка на сите видови алуминиумски бински елементи (truss), како и на белгиската компанија Afix expert во областа на челичните подиумски, ама и други елементи на база на скелиња од нер’ѓосувачки челик. Сите наши конструкци се во склад со сите европски стандарди за сигурност и квалитет.