Сценографија


Специјалните настани се всушност тоа ─ единствени претстави кои може да се случуваат на кое било место. Тие многу често имаат исклучително тесни распореди, и не нудат втора шанса, бидејќи скоро секогаш се еднократна појава. Нашиот тим ќе ви помогне да искреирате сценографија за вашиот настан, и да ги исполните барањата кои овие настани ги изискуваат, со тоа што ќе бидат понудени квалитетни решенија од типот „клуч на рака“, кои опфаќаат опрема спакувана за брза и лесна монтажа со атрактивен дизајн и 3D modeling. Ние сме среќни што можеме да понудиме услуги од најширок спектар на проекти низ целиот регион. Нашиот тим е многу горд на својата способност за педантно планирање и извршување на изискувачки проекти, без разлика на нивната големина, сложеност, и локација на одржувањето.