Озвучување


Она што нѐ карактеризира е разноличието на звучни системи за различни намени, од големи „живи“ настапи и концерти, фестивали на отворено, преку концертни сали, па до помал саемски, клубски и друг простор; ние покриваме сѐ, без исклучок. Перфектниот звук во комбинација со модерниот дизајн остава секогаш јак и респектабилен впечаток.