Озвучување


Во нашата понуда се вклучени најсовремените и најпрестижните звучни системи за сите видови на настани во затворени и отворени простори.

Повеќе

Професионално осветлување


Креираме изнимни светлосни ефекти кои се задолжени за сите ваши импресии кои ги понесувате со вас од сите големи концерти и фестивали на кои сте присуствувале.

Повеќе

Професионално осветлување


Креираме изнимни светлосни ефекти кои се задолжени за сите ваши импресии кои ги понесувате со вас од сите големи концерти и фестивали на кои сте присуствувале.

Повеќе

Алуминиумски конструкции и бини


Поставка на бини и конструкции во сите можни димензии за големи концерти на отворени простори познати во музичката индустрија до сега.

Повеќе

Екрани и видео продукција


Импресивните LED екрани, видео артот и креативната продукција представуваат пресуден фактор во креирање на сценските перформанси кои на нашите ивенти им даваат посебен печат.

Повеќе

Екрани и видео продукција


Импресивните LED екрани, видео артот и креативната продукција представуваат пресуден фактор во креирање на сценските перформанси кои на нашите ивенти им даваат посебен печат.

Повеќе

Сценографија


Нашиот тим ќе ви помогне да креирате сценографија за вашите настани со давање комплетна поддршка и квалитетни решенија по принципот „клуч на рака„.

Повеќе

Контакт

Телефон+381 11 3 444 747
Е поштаproduction@skymusic.rs