Што нудиме?


Опкружи се со луѓе кои ја делат твојата страст. Биди дел од иновативниот тим, и учествувај во возбудливи проекти кои ќе го надградат твоето искуство, и ќе те однесат до реализација на твоите соништа. Sky тимот, не сме само обични колеги; ние сме пријатели и семејство, кои со заедничката желба за напредок и креирање на магија за нашите клиенти и публика, секојдневно ги поместуваме границите.
Редовно вработуваме млади таленти и оние поискусните, кои се најдобри во својата бранша.
Испрати ни ја својата биографија, можеби баш ти ќе станеш дел од Sky тимот!

Остави го своето CV

Dodaj svoj CV

Ostavi svoj CV

Dodaj svoj CV