Најдобро решение за модерен клупски звук. Висок SPL и автентичен дизајн

Еден од најпрепознатливите звучни системи на клупската култура на денешницата, според дизајнот, но и според самиот звук.

Void Tri Motion тросистемски пасивен звучник со LF: 15“, MF: 8“, HF: 1,5“ и макс SPL oд 139dB и 950W сила.

Void Stasys 218 пасивен субвуфер со 2×18“, макс SPL од 140dB и 2400W сила, развива врвна звучна слика, како и доволно „коњски сили“ со звукот да го пополни секој клупски простор.

Ако можат клубовите на Ибица, во Берлин и Амстердам, можеме и ние!