За нас


Со креативноста, технологиите и иновациите кои нашиот Sky маркетинг тим ги нуди –вашиот таргет за успех за нас е песна од задача!

Повеќе

Рекламирање

За да го смените светот на потрошувачите и  вашиот производ  да се издвојува и отскокнува од другите, потребно е од него да направите бренд. И тоа успешен бренд, кој ќе трае, бидејќи без бренд немате продажба!

Односи со јавноста

„ И да останам  на еден долар само, би го потрошил на PR’’ -Bill Gates

 

Настани

Кога организираме нешто, се водиме од тоа дека настанот мора да биде успешен, или поарно да го нема воопшто!

Naš tim


Predstavljamo vam ekipu koja je uvek spremna da proširuje nebeske granice i to obožava da radi!

Više

Kontakt

Telefon+381 11 3 444 747
Emailmarketing@sky-corporation.rs