Македонската ѕвезда Калиопи ја освои белградската публика

Со своите хитови, енергијата и моќниот вокал, славната пејачка од Македонија, Калиопи, ја воодушеви публиката во Белград. За техничката продукција на настанот беше задолжен тимот на Скајмјузик. На настапот е користен Meyer Milo звучен систем, за осветлување SGM и DTS тела за осветлување, а за совршена репродукција на видеоматеријалите MR LED екран и VDWALL процесори.