Корни група повторно заедно во Сава центар

Многубројни хитови, генерациски химни и незаборавни композиции на прогресивниот рок го одбележаа настапот на легендарната Корни група на 31 јануари во Сава центар. Повратничкиот концерт се одржа 50 години од основањето на групата и 32 години од последниот настап во живо.

Meyer Milo звучниот систем ѝ овозможи на публиката аудио доживување за паметење, а за осветлување се користени SGM и DTS светлосни тела. Техничката продукција ја потпишува Скајмјузик.