КОНТАКТ БЕЛГРАД

Деловната зграда на Скај Корпорацијата се наоѓа во Српската престолница Белград, во центарот на градот, во модерна зграда од 1.000 метри квадратни во близина на споменикот на Вук Караџиќ. Во склоп на деловната зграда е и изложбениот простор во кој може да се види и тестира нашиот асортиман на опрема и инструменти.


КОНТАКТ СКОПЈЕ

Нашите простории во Скопје се во приземјето на Градскиот Трговски Центар со поглед кон Жена парк. Во склоп на нашата деловна просторија е и нашата продавница.

КОНТАКТ БЕЛГРАД

Адреса Димитрија Туцовиќа 28а
Град Белград
Држава Србија
Телефон +381 11 3 444 747
Факс +381 11 3 460 110
Е пошта info@sky-corporation.rs

КОНТАКТ СКОПЈЕ

Адреса ГТЦ Приземје (кон Жена парк)
Град Скопје
Држава Srbija
Mail info@sky-corporation.rs


Контакт