Концерт по повод пет децении долгата кариера

Со спектакуларен концерт во Сава центар, пејачката Снежана Ѓуришиќ одбележа 50 години богата музичка кариера.
За техничката продукција на концертот беше задолжен тимот на Скајмјузик, кој се определи за Meyer Milo звучен систем, додека за осветлувањето се користеа SGM и DTS светлосни тела.