За нас


Skymusic нуди комплетна услуга за проектирање и инсталација на современи аудио-системи во угостителски и јавни објекти за различна намена.  Во соработка со водечките брендови од индустријата, во можност сме да испорачаме широк спектар производи кои одговараат за секој ресторан, бар, ноќен клуб, стан, куќа, трговски центар или и за сали за организирање настани ─ без разлика на нивната големина и буџет.

Повеќе

Лизинг поддршка

Ние можеме да ви помогнеме околу финансирањето, сѐ со цел да го задржите вашиот фокус на работењето. Ни претставува особено задоволство да ви ги понудиме услугите на изнајмување како и опциите за финансиски лизинг (на период од две до пет години). За целото време на финансирањето опремата работи за вас, ратите си се отплатуваат, а по истекот на финансирањето опремата останува во ваша сопственост. Дополнително, можеме да ви овозможиме план за долгорочно изнајмување сѐ додека не одлучите како најдобро да го развиете вашиот бизнис.

Kонтакт

Телефон+381 11 3444 500 | +381 63 103 2000
Е поштаmilan.cvetinovic@skymusic.rs