Џани ја “запали”Арена

Дека без него навистина нема журка – Џани покажа со спектакуларниот концерт во преполната Штарк Арена, чија техничка продукција ја потпишува Скајмјузик.
За совршениот звук на хитовите кои публиката ги пееше во еден глас со пејачот беше задолжен EAW Any, најсовремениот звучен систем, а Џани владееше со бината од дури 300 м2!
Совршеното осветлување беше овозможено со помош на 130 светлосни тела, а за потребите на концертот се користени 143 м2 ЛЕД екрани, како и 280 лед туби.