Дивата на шпанската музика во Сава центар

Луз Касал ја одушеви публиката во Белград со својот гламурозен настап и одличната вокална интерпретација.

Освен хитовите како што се Un año de amor, Piensa en mi, No me importa nada, публиката имаше можност да ужива и во песните од новиот албум.

Скајмјузик продукцијата беше задолжена за техничката продукција на концертот, на самиот настап е користен Meyer Milo звучен систем, за осветлување SGM и DTS тела за осветлување, а за совршена репродукција на видеоматеријалот MR LED екран и VDWALL процесори.