За нас


Компанијата  ARD е регионален дистрибутер за производната програма на водечките светски производители на музички инструменти и на професионалната  аудио и светлечка опрема – KORG, VOX, dB Technologies, DTS, Eurotruss, Genelec, SGM, Soundsation, Alvarez, Pioneer DJ, EAW, Shure, Void и AFIX, со чии производи ги снабдуваме пазарите од седум земји од Југоисточна Европа: Србија, Словенија, Хрватска, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Македонија и Албанија.

Повеќе

Нашите сајтови се


Нашите партнери се


Контакт

Телефон+381 11 3 444 747
Е поштаinfo@adriaticregiondistribution.com