ВЕСТИ

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU

3 ден ЕГЗИТ: Greta Van Fleet, Solomun

Традиционално најпосетениот ден на Егзит,...


POGLEDAJTE FOTO GALERIJU

THE CURE го отворија 19 Егзит фестивал

Многумина го чекаа со години, некои дури и...


POGLEDAJTE FOTO GALERIJU

Почнува ЕГЗИТ 2019

Сè е подготвено за настанот на годината во...


POGLEDAJTE FOTO GALERIJU

Тони Цетински на Ташмајдан

„Концертите на отворено, под ведро небо се...