Ауди ноќ во Подгорица

Ауди А6, A7 и Q8 моделите се прикажани во најдобро светло во Centre Ville Capital Plaza во Подгорица, на настанот именуван како Ауди ноќ 2018. Кога велиме во најдобро светло – не мислиме само на феноменалните карактеристики на овие автомобили, туку и на
IP65 уредите отпорни на сите временски услови, со кои моделите беа осветлени на изложбата. Поставката траеше три дена, а Скајмјузик изработи специјални платформи со висина од 0.5 до 1.9 м на кои беа изложени возилата. Свеченото откривање на автомобилите имаше директен пренос во холот на хотелот, а за продукцијата на овој настан беше задолжен Скајмјузик, кој го реализираше живиот пренос на ЛЕД екран со висока резолуција.