Аранжер со кој ќе уживате

Новата клавијатура на KORG претставува аранжерска клавијатура идеална за почетници, по мошне пристапна цена, која со квалитетот на своите звуци и ритми може да им парира и на значително поскапите модели.

EK-50 носи различни ритми од сите музички жанрови, како и преку 700 реалистични звуци, кои со 61-та динамична клавиша и звучниците со одлична сила од 2x10W придонесуваат за феноменално доживување при свирењето.

https://www.skymusiccenter.com/klavijature/aranzeri/korg-ek-50.html