Со семплуван природен и полн звук

KORG G1 Air поставува нови стандарди во изработката на дигитални клавири.

Korg RH3 типка, пет нивоа на подесување на отпор, вграден метроном, блутут и усб конекција се само дел од новитетите кои ги нуди преубаво дизајнираниот G-1 Air.

Мирослав Чакиќ – Product Specialist

https://www.youtube.com/watch?v=HzaepzvKVI8