Подигнете ги своите перфоманси на следно ниво

XDJ-RX2 е напредна верзија на популарниот XDJ-RX во комбинација со карактеристиките и можностите на NXS2 серијата. Двоканалниот систем “се во едно” нуди професионално ди-џеј искуство без оглед на тоа дали се поврзувате преку рекорд бокс ди-џеј со вашиот лаптоп или музиката се наоѓа на вашиот усб уред.

XDJ-RX2 може да се пофали со својот голем седум инчен екран осетлив на допир со QWERTY пребарување, плус функции кои ги наследува од CDJ-2000NXS2 и DJM-9000NXS2, вклучувајќи ротирачки селектор, трак филтер, шорткати, Sound Color FX и Beat FX. Осум големи, повеќеколорни падови нудат глатка контрола над Hot Cues, Beat Loop, Loop Loop i Beat Jump.

Подигнете ги своите перформанси на следно ниво додека уживате во едноставноста и преносливоста кои ги нуди решението “се во едно”.