Lukas u Skoplju oduševio publiku

Baš onako kako je započela turneja „Najveće žurke na Balkanu“ spektaklom u produkcijskom smislu i sjajnim nastupom Ace Lukasa, tako je i nastavljena u subotu, koncertom u Skoplju.

U noći koje će Skoplje dugo pamtiti srpski folker je u prepunoj areni „Boris Trajkovski“ publiku zapalio novim i starim hitovima. Ređale su se numere „Voliš li me“, „Pesma od bola“, „Bele ruže“, „Kafana na Balkanu“, „Dijabolik“.

Kompletnom spektaklu je u velikoj meri doprineo SkyMusic koji je vrhunski organizovao celu turneju „Najveće žurke na Balkanu“ . Rasveta i vizuelni efekti, impozantna bina i EAW Anya ozvučnje koje je po prvi put instalirano u Skoplju su učinili celo veče nezaboravnim.

Publika je pravu ekstazu doživela kada je srpski folker na samom kraju koncerta otpevao čuvenu makedonsku numeru „Jovano, Jovanke“.

-Skoplje i makedonska publika su za mene oduvek bili posebna priča. Mislim da smo i večeras sve rekli jedni drugima na najbolji način. Hvala Skoplju i hvala svima koji su bili deo Najvećih žurki na Balkanu. Bili su ovo koncerti koje ću pamtiti i nadam se i publika. Vidimo se 16.septembra u Sarajevu, kada se turneja i završava, rekao je Lukas nakon koncerta su učinili celo veče nezaboravnim.