O nama

Skymusic nudi kompletnu uslugu projektovanja i instalaciju savremenih audio-video sistema  u ugostiteljskim i javnim objektima raznih namena. U saradnji sa vodećim brendovima u industriji, u mogućnosti smo da isporučimo širok spektar proizvoda koji odgovaraju svakom restoranu, baru, noćnom klubu,stanu/kući, shopping centru ili dvoranama za organizovanje događaja bez obzira na njihovu veličinu ili budžet.

Nudimo kompletnu uslugu upravljanja projektom, počevši od sastanka sa klijentima kako bismo utvrdili njihove specifične potrebe i zatim projektovali i instalirali kompletno tehnološko rešenje. Takođe nudimo obuku tokom svakog koraka kako bismo klijentima obezbedili da sa lakoćom koriste svoje audio-vizuelne sisteme. Naši bliski odnosi sa klijentima, profesionalno obučeno osoblje i partnerstvo sa najboljim dobavljačima u industriji, čine Skymusic najboljim partnerom za audio-vizuelno projektovanje i instalaciju u regionu.

Nakon inicijalnog besplatnog obilaska lokacije od strane jednog od naših viših rukovodilaca projekta, utvrdićemo Vaše zahteve i ponuditi više rešenja po meri, a na osnovu Vašeg budžeta. Ukoliko Vam je potrebna inspiracija mi takođe nudimo usluge savetovanja na osnovu našeg višegodišnjeg iskustva u projektovanju  objekata raznih namena širom regiona, a dobrodošli ste i da posetite neki od naših prethodnih projekata. Naš cilj je kombinovanje 22-ogodišnjeg iskustva naših zaposlenih u profesionalnoj video industriji i kreiranje jedinstvenog koncepta prodaje koji će zadovoljiti različite potrebe tržišta.

Planiranje / Montaža / Podešavanje

Kada se dogovorimo oko projekta klijentu se dodeljuje jedna osoba iz našeg tima koja će voditi posao. On je jedini kontakt za sve poslove, isporuke i pomoć. Gde je potrebno napravićemo i vremenski plan poslova kako bi se uskladili sa ostalim poslovima na gradišlistu (moleri, električari…).

Po završetku same montaže opreme jedan od naših inženjera zvuka će podesiti audio sistem uz pomoć akustičkih merenja i podešavanja na specijaliziranoj opremi kako bi instalirani sistem dao maksimum svojih mogućnosti u datom objektu jer svaki objekat je drugačiji pa tako i naš tretman. Posebna pažnja se pruža prirodi mesta gde obavljamo posao, na primer omogućiti normalnu konverzaciju u kafićima i barovima dok muzika svira ili izbeći ono neprijatno zujanje u ušima  posle noćnog provoda u diskoteci.

Ukoliko ste nas izabrali za instalaciju svetlosnih efekata ili kompletne rasvete u Vašem objektu programiraćemo rasvetu i omogućiti Vam adekvatnu kontorlu rasvete za sve vrste događaja  koje biste mogli organizovati u Vašem prostoru. Od jednostavne promene boja u Vašem baru do kompleksnih DMX kontrolera sa Touch Screen-on i velikim izborom pokreta/boja koji se podrazumevaju u modernoj klubskoj produkciji.

Servis / Održavanje

Sva oprema se temeljno testira pre i posle instalacije i uvodi u sistem garancije. Obuka korisinika se odvija na objektu i to licima koji su zadužena za upravljanje tehnikom. Naša usluga ne prestaje završetkom montaže, nudimo ugovore za tekuće osnovno održavanje, servisno održavanje tehnike u objektima koje smo mi opremili i svakom drugom objektu gde je potrebna naša stručna pomoć. Izlazak na teren odmah po pozivu, zamena uređaja staro za novo i rešavanje svakog problema na koji naiđete čini Skymusic prvim izborom za Vaš projekat.

Kako biste zadržali Vaš fokus na poslovanju mi Vam možemo pomoći sa finansiranjem. Zadovoljstvo nam je da Vam ponudimo usluge najma ili opcije finansijskog lizinga na period od dve do pet godina. Sve vreme finansiranja oprema radi za vas, otplaćuje rate, a po isteku finansiranja oprema ostaje Vama u vlašnistvu. Alternativno, možemo da Vam omogućimo plan za dugoročno iznajmljivanje dok ne odlučite kako da najbolji način razvijete Vaše poslovanje.

Ukoliko imate projekat ili Vam treba bilo kakva pomoć ili savet slobodno nas kontaktirajte.

Milan Cvetinovic
Direktor sektora za Instalacije
063 103 2000
milan.cvetinovic@skymusic.rs