Festival 84 među najvećim svetskim zimskim festivalima

Novi član Exitove regionalne porodice stao je u red najmasovnijih zimskih festivala na svetu uz ukupnu posetu od preko 20.000 ljudi. Na mestu gde su 1984. godine održane Zimske olimpijske igre, ponovo je goreo plamen, ovog puta festivalski, koji je legendarni jugoslovenski skijaš Bojan Križaj zapalio originalnom olimpijskom bakljom. Ovakvom ceremonijom otvaranja, kao i svojim imenom, Festival 84 poslao je mirovnu poruku celom regionu.

Publika iz svih krajeva regiona, od 15-og do 18-og marta provodili su se uz brojne svetske i regionalne muzičke zvezde na maratonskim žurkama koje su trajale gotovo bez prestanka, na pet muzičkih bina širom Olimpijskog centra Jahorina. Sa oproštajnom žurkom zvanično je završen prvi Festival 84, koji već od prve godine igra u najvišoj svetskoj ligi, a sa ovim rezultatom iduće godine takmičiće se i za prestižne evropske festivalske nagrade.

Kompletna tehnička produkcija poverena je Skymusic-u, a za ozvučenje je korišćen najsavremeniji sistem, zvezda tonske opreme ANYA.