Doček 2019. u produkciji Skymusic-a

Najluđa noć je i ove godine bila obeležena mnogobrojnim koncertima i nastupima velikih muzičkih zvezda. Ispred Narodne skupštine u Beogradu, za sam doček Nove godine, nastupili su Bajaga i instruktori, Haris Džinović, Dejan Petrović i Big bend i Saša Kovačević.

Slavlje u prestonici je trajalo tri dana, tako da su dan uoči Nove godine na platou ispred Narodne skupštine nastupili pobednici digital aktivacije “Sviramo kaver”, “SARS”, “Rudimental i Stereo MC’s, a 1. januara Aleksandar Sedlar i Beogradska simfonijeta sa gostima, Senidah, Rasta, Gramofonedzie i Disciples.

Za ljubitelje provoda u zatvorenom prostoru, najveća žurka održana je u Štark Areni gde su nastupili Aca Lukas, Buba Corelli i Jala Brat pred više od 20.000 ljudi.

Tradicionalni, dvadeseti po redu, doček Nove godine u Budvi obeležili su nastupi “Aerodroma” i Dina Merlina. Sama manifestacija je trajala pet dana, gde je publika imala priliku da ispod zidina Starog grada uživa uz mnoge izvođače, između ostalih Van Gog, Partibrejkerse, Jack Lupina and Leftover.

Produkcija Skymusic se može pohvaliti da je i ovog puta bila zadužena za tehničku produkciju tri najveće žurke za doček Nove 2019. godine.