O nama

Ponosni smo na činjenicu da je ARD prvi regionalni distributer profesionalne muzičke opreme na prostoru jugoistočne Evrope.

Sve je počelo 01. aprila 2009. godine, kada je Korg, kao svetski lider u proizvodnji muzičkih instrumenata, kompaniji ARD dodelio distribuciju svojih proizvoda u sedam zemalja: Slovenija, Hrvatska, BiH, Srbija, Crna Gora, Makedonija i Albanija.

Top menadžment ARD-a čine profesionalci sa preko 20 godina iskustva u pro-audio i muzičkoj industriji, što olakšava da bolje razumemo potrebe naših kolega i pratimo najnovije trendove.

To je dovelo do toga da, u svoj portfolio regionalnog distributera, uključimo još nekoliko najpoznatijih svetskih brendova.

I dok slavimo brojne uspehe naših kolega muzičara, trudimo se da im budemo podrška i u njihovim budućim dostignućima. Naša misija je da budemo aktivno uključeni i da napravimo značajnu razliku u muzčkoj industriji regiona. Centralizovanom distribucijom profesionalne audio opreme u jugoistočnoj Evropi, želimo da unesemo pozitivne promene u lokalnu muzičku industriju i odlučni smo da upotrebimo sva sredstva radi stvarenja tog cilja.

Adriatic Region Distribution je vizija i ideja. Nadamo se da ćete je prepoznati i deliti sa nama.

Dobrodošli!