Aca Lukas i Skymusic priredili uživanje za sva čula

Aca Lukas je u subotu uvece održao koncert pred više od 20.000 ljudi u beogradskoj Kombank Areni I time zapoceo regionalnu turneju “Najvece žurke na Balkanu”.

Dok su se redali hitovi „Voliš li me“, “Dijabolik”, “Kafana na Balkanu”, “Bele ruže” Arena je postala mesto spektakularnih vizuelnih efekata, koje je SkyMusic prvi put upotrebio na koncertu domaceg izvodaca. Više od 500 rasvetnih tela bilo je rasporedeno po najnovijem trendu u dizajnu inteligentne rasvete, a uz scenografiju je kreiralo sliku koja je publiku ostavila bez daha. Sjajni audio vizuelni doživljaj upotpunile su dve kule visine 6 i 8 metara, koje su u potpunosti sastavljene od ekrana visoke rezolucije.

Cela scena je bila impozatna, a na nju se u jednom momentu popela i Lukasova cerka koja je sa njim otpevala pesmu “Reci”, kao i kolege: Ana Bekuta, Marija Šerifovic, Mladen Vojcic Tifa, MC Stojan, Viki Miljkovic, Dragan Stojkovic Bosanac i Slaven Đukanovic iz Podgorice.
Cuveni folker nije krio emocije ni kada se koncert završio:??
– Hvala publici, hvala svima iz organizacije, hvala gostima. Prezadovoljan sam, ovo je sigurno moja najbolja Area do sada! Krecemo na turneju i svaki sledeci koncert ce biti još bolji. Jedva cekam druženje sa publikom na celoj turneji koja je ispred mene.
U okviru turneje koju u celosti producira Skymusic, Aca Lukas sledeci koncert ima u subotu, 13.maja u Zagrebu.