900 panela LED ekrana na koncertu Maje Berović

Na AFIX binu od 300 m2 spustila se u zlatnom kavezu, i tako je započela svoj prvi veliki koncert u Štark Areni. Koncertna dvorana bila je popunjena do poslednjeg mesta, a Maja Berović vladala je scenom, čiji je dizajn oduševio posetioce. Poseban akcenat stavljen je na produkciju video materijala, koji su za potrebe nastupa u saradnji sa Majom pripremljeni unapred. Prikazani su na 900 panela LED ekrana, što u zbiru iznosi čak 13.200.000 piksela. Kontrola te količine piksela je zahtevni zadatak, koji je Skymusic tehnička produkcija sa lakoćom rešila koristeći izuzetni Avolites AI RX8 Infinity.

„Sve je bilo savršeno, kompletna produkcija! I ono što je bilo na bini, i oko bine, LED ekrani, zvuk, video produkcija…nemam nijednu zamerku. Posebno bih pohvalila Skymusic tim sa kojim sam sa lakoćom sarađivala u svim segmentima od prvog dana. Uživala sam i u pripremi video materijala koji su na LED ekranima izgledali fenomenalno “ izjavila je Maja Berović.

Na bini su korišćeni Meyer monitori i Yamaha PM5D za monitor mix. Eurotruss konstrukcija od pola kilometra nosila je preko 500 rasvetnih tela, a za kontrolu svetla korišćena je MA Grand MA2 Full Size, moderna oprema koju u Srbiji poseduje jedino Skymusic. Nezamenjivi EAW Anya sistem, poslednja reč audio tehnike, korišćena je i na ovom događaju, uz dodatak Meyer Milo sistema za outfil.